Over mij

Over mij

Kanter Lo

Het is belangrijk dat jullie een goede keuze maken in jullie trouwfotograaf. Daarom stel ik me graag even voor. Aangenaam!

Hallo, ik ben Kanter...

Je spreekt het uit als ‘kenter‘.

Ik ben graag omgeven door goedgezinde mensen. En wanneer gebeurt dat het vaakst? Tijdens trouwreportages! Een koppel vastleggen zoals ze werkelijk zijn, op hun meest liefdevolle en spontane momenten, dat is mijn doel.

Ik maak al sinds 2011 trouwreportages. Hoe meer ik fotografeer, hoe meer mijn passie alleen maar is toegenomen. Want ik hou van de intieme sfeer, dat iedereen er op-en-top uitziet en alle andere dingen die jullie trouwdag zo mooi maken! Ik leg dit alles met veel liefde vast met mijn camera.

Achtergrond

Ik ben begonnen als concertfotograaf bij VRT, een goede leerschool om mijn camera te leren kennen. Mijn hoogtepunt was Werchter fotograferen. Maar het was allemaal heel technisch. Ik miste het menselijke verhaal. Een verhaal dat ik graag meeneem via mijn foto’s.

Zo is trouwfotografie mijn passie geworden: ik denk niet alleen vanuit beeld, maar ook vanuit de inhoud, vanuit jullie verhaal.

Ik prefereer spontane foto’s

Ik wou niet vertellen over hoe ik met fotografie ben begonnen: ik ben Aziaat, volgens het clichébeeld ben ik met een fototoestel in mijn handen geboren.

Waar ik niet mee geboren ben, is een voorbestemde modellencarrière: ik sta namelijk niet graag voor de lens (ik sta er veel liever achter). Dat is ook mijn vertrekpunt voor mijn cliënten: ik weet hoe ongemakkelijk het kan voelen om te poseren. Daarom zal ik het poseren nooit opdringen. Wat ik wel doe is jullie begeleiden… Ik voel heel snel aan wat werkt en wat niet: valt het licht niet mee? Hebben we opeens minder tijd? Geen probleem, ik blijf rustig, vind de beste plekken, zorg voor een relaxte sfeer en maak de mooiste foto’s van jullie.

Mijn stijl van trouwfoto’s heet ‘wedding journalism‘. Als er zich een mooi moment voordoet waar jullie lief naar elkaar kijken, waar er een familielid een traantje wegpinkt, waar een kindje bellen blaast,… ik zal er zijn! Lees hier meer over mijn spontane trouwfotografie.

Lees hier een aantal getuigenissen van koppels die jullie voorgingen.

Als jullie er klaar voor zijn kunnen we ook eens afspreken.

0

huwelijksreportages

Ik heb ondertussen meer dan 180 fotoreportages gemaakt.

Trouwfotograaf
0

trouwalbums

Zo'n 50 koppels hebben hun foto's vereeuwigd in een tastbaar trouwalbum.

Trouwalbums
0

katers

Ik drink niet, zeker niet op jullie trouwdag. Maar een dessertje durf ik wel eens mee te pikken.