Portfolio

Portfolio

van mijn trouwreportages

Hieronder een selectie van een aantal foto's per trouwreportage.

Trouwreportage

Julie en Lukas

In het verre Wakken, een deelgemeente van Dentergem (West-Vlaanderen) heb ik een trouwreportage gemaakt van Julie en Lukas. Zij waren een van de (zeer) weinige koppels dat ik niet op voorhand heb ontmoet, dus toen ik aankwam wist ik nog niet hoe ze er uit zagen.

“Ben jij Julie?”.
“Nee, ik ben de mama”.

Waw, zo jong dat ze er uit zag. Julie en Lukas zijn dan ook zelf nog vrij jong, maar daarom niet minder sympathiek. Het was een lange maar zéér leuke dag. Ik hoop stiekem dat ik nog in West-Vlaanderen zal shooten ;).

Trouwreportage

Sarah en Niels

Ik heb het al eens gezegd en zal het nog vaak zeggen: wat heb ik een zalige job! Ik mag de mooiste dag van koppels fotograferen, iedereen ziet er goed uit en is goedgezind.

Zo was het ook op het de trouwdag van Sarah en Niels. Ik leerde het sympathieke duo kennen via een ander koppel dat ik het geshoot. Het jaar erop was het tijd aan Sarah en Niels zelf. Ze zijn een van de liefste koppels dat ik al heb geshoot. Als klap op de vuurpijl deed Sir Wicket Woofington, de zwarte chowchow, ook mee! Aanschouw en hou je klaar voor wat “aaaaaaw’s”.