Trouwalbum

Trouwalbum

Een tastbare, blijvende herinnering

Jullie mooie herinneringen zijn des te meer waardevol in de vorm van een trouwalbum, in plaats van foto's ergens opgeslagen als digitaal bestand.

Herinneringen vereeuwigd in een mooi trouwalbum

Een trouwalbum zorgt er voor dat jullie de herinneringen van jullie schitterende dag kunnen behouden en presenteren op de best mogelijke manier. Er wordt zo veel tijd en energie gestoken in alle aspecten van jullie trouwdag en de huwelijksfotograaf is er om die prachtige gebeurtenissen vast te leggen.

Zonde om de trouwfoto’s dan enkel te bewaren op een computer of in de cloud, toch? Het is fijn om de trouwfoto’s te bekijken op een scherm, maar nog beter om ze afgedrukt te bewonderen in een trouwalbum die jullie effectief kunnen vasthouden.

Jullie kunnen jullie trouwalbum zelf samenstellen via een platform dat ik jullie aanbied. Als jullie dat liever aan mij laten, zorg ik er voor dat jullie professioneel trouwalbum goed doordacht samengesteld afgedrukt wordt. Zo wordt de huwelijksreportage die het verhaal vertelt van jullie huwelijksdag, eenvoudig hanteerbaar om voor altijd te kunnen delen met vrienden en familie.

Waarom een trouwalbum het sowieso waard is!

Een trouwdag is niet goedkoop. Dan zul je als koppel snel geneigd zijn om ergens te besparen: “Zijn trouwalbums niet te duur?” en “Hebben we dat echt nodig?”.

Ik begrijp dat hoor, de senior in mij zegt al snel: “Alles kost geld tegenwoordig”.

Maar laten we er even bij stilstaan: waar betaal je allemaal voor op trouwdag ? Ik denk al snel aan de zaal, eten, drank, fotograaf, dj, wedding planner,…
Kijk je verder, dan besef je ook dat er nog een aantal dingen zijn:

  • Uitnodigingen die na de bruiloft in de prullenmand belanden
  • Een kleed dat slechts 1 keer wordt gedragen
  • Bloemen die de dag zelf nog verwelken
  • Een bruidstaart die snel 5 tot 10 euro per persoon kost
  • Bedankjes die de gasten vaak vergeten wanneer ze vertrekken
  • Dan zijn er nog de welkomstborden, menukaartjes,…
In meen dat een trouwalbum iets is dat je nooit zal weggooien, nooit vergeten wordt, waar je over lange tijd, jaar na jaar, nog steeds plezier aan hebt. Een trouwalbum wordt zelfs vaak doorgegeven aan kinderen en kleinkinderen, etc.

Dus als je het mij vraagt: ja hoor, een trouwalbum is het sowieso waard!

 

0

huwelijksreportages

Ik heb ondertussen meer dan 180 fotoreportages gemaakt.

Trouwfotograaf
0

trouwalbums

Zo'n 70 koppels hebben hun foto's vereeuwigd in een tastbaar trouwalbum.

Trouwalbums
0

katers

Ik drink niet, zeker niet op jullie trouwdag. Maar een dessertje durf ik wel eens mee te pikken.

Contact