Trouwfotograaf

Something borrowed

trouwfotografie

Ik hou van trouwfoto's die puur en spontaan zijn. Foto's die jullie tonen zoals jullie echt zijn, op één van de mooiste dagen uit jullie leven. Natuurlijk maak ik een ganse trouwreportage. Maar jullie meest pure momenten vastleggen op foto, dát is mijn doel...

Een spontane trouwreportage van begin tot einde

Wedding journalism

De trouwdag is een belangrijk moment uit jullie leven. Eigenlijk te belangrijk om uit te besteden aan nonkel Fons die een digitale camera heeft gekocht. Of een student fotografie die het gratis wil doen.

Aangezien jullie op mijn website zijn terecht gekomen, ga ik er stiekem van uit dat jullie dat ook vinden.

Het moet een mooie en fijne herinnering blijven. Daarom maak ik een visueel verslag van het begin tot het einde: van de voorbereiding (make-up, aankleden,...) tot de openingsdans en een stuk van het feest.

Mijn stijl heet 'wedding journalism': ik maak een fotoreportage van jullie trouwdag, liefst zonder dat jullie mijn aanwezigheid opmerken.

Something borrowed

Mag ik jullie momentje lenen?

Ik hou mij graag op de achtergrond. Jullie trouwdag is er eerst en vooral om te genieten. Van elkaar, van familie en vrienden, van de sfeer...

Het is niet mijn bedoeling om daar tussen te komen. Nee, ik probeer zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn en klaar te staan als jullie een intiem, spontaan momentje hebben.

Zonder dat jullie het weten heb ik dat momentje geleend en vastgelegd op foto. Ik zorg graag voor jullie 'something borrowed'!

De mooiste complimenten die ik achteraf hoor zijn 'Oh, wat een mooie foto, we wisten niet dat jij die hebt genomen' en 'Amai, goed dat jij daar foto's van hebt, we wisten niet dat dat gebeurde'.

Ik ben er niet enkel om foto's te maken. Ik wil blijvende herinneringen creëren voor jullie.

Mag ik jullie something borrowed zijn?